ОсобливостіШопінг тур в Італію - спосіб бути елегантним

Поїхати за кордон сьогодні не є чимось дивовижним, а в магазинах можна купити практично все. Шопінг-тури досі не втратили своєї актуальності та не втратить ніколи.

Автор: Ольга В.

5 хвилин читання

Це цілком зрозуміло: за кордоном речі, які виставляються в наших брендових магазинах, можна придбати набагато дешевше.

Актуальні моделі, велика різноманітність пропозицій – все це, як і раніше, плюси шопінгу за кордоном. Вибір справді більший, та й атмосфера покупок в Італії не порівнянна з походом навіть у найлюксовіші магазини Києва. З чим це пов'язано, і чи справді так добре, як про це пишуть і говорять?

ПЛЮСИ ТА МІНУСИ ШОП-ТУРІВ

Якщо ви уважно читаєте відгуки про шоп-тури в Італію, то легко складіть правильне уявлення про те, чи варто їхати за покупками. Якщо познайомитися з досвідом досвідчених покупців ще не вдалося, не переживайте – ми вже зробили це за вас!

Плюси шопінг-турів до Італії – це одяг та взуття легендарних брендів із гарантією справжності виробів. Якщо компанія-організатор сумлінна і має гарну репутацію, вона привезе вас за покупками у перевірені місця. Солідний аутлет має договори поставки з фабриками, що виробляють продукцію знаменитих брендів – справжність гарантована, як то кажуть, «з перших рук».

Шопінг-тури до Італії на розпродажі – це сезонні "сейли", на яких можна заощадити до 70% вартості речей. Ціни топових брендів на території України вищі за італійські в 2-3 рази, не кажучи вже про націнки на одяг та взуття середнього сегменту. Такий стан справ легко зрозумілий: посередники, транспортування, зарплата та оренда приміщень – адже має бути ще й торгова націнка для роздрібної торгівлі. В результаті вартість таких речей перевищує всі розумні межі.

Шопінг-тури до Італії — це найкраща ціна на всесвітньо відомі бренди: навіть у роздрібних бутіках такі речі коштують на 20-30% дешевше порівняно з нашими магазинами. При цьому багато пропозицій передбачають поїздки на фабричні склади, оптові бази та аутлети, де в сезон розпродажів знижки можуть становити до 70%. Купуючи на території ЄС, іноземці мають право на повернення ПДВ. При цьому в багатьох італійських аутлетах відрахування можна отримати прямо на місці, і знову витратити його.

ОТЖЕ, ПЛЮСІВ ЗА ВІДГУКАМИ ПРО ШОПІНГ-ТУРИ ТА ВІДВІДУВАННЯ ІТАЛІЇ ДОСТАТНЬО, А ЩО Ж З МІНУСАМИ?

Обмеження за часом перебування — часто всі мінуси шопінг-туру зводяться лише до цієї обставини — кожна фірма має свій продуманий маршрут і, відповідно, час «завезення» клієнтів. Витратити 4-5 годин на вибір і примірку в одному-двох бутіках, можливо, вийде - але солідний аутлет у Флоренції або Римі цілком ви за цей час навіть не встигнете обійти. Втім, цю незручність легко можна подолати, якщо ви приїжджаєте до країни самостійно.

Ще однією незручністю може стати проживання економ-класу. Хоча тут все вже залежить від наявності у вас коштів: варіантів готелів безліч і вибрати можна будь-який.

Найбільш частими і популярними вважаються шопінг-тур в Мілан або Ріміні - багато в чому тому, що наші туристи в Італії вважають за краще поєднувати покупки з відпочинком на морі та оглядом визначних пам'яток. Що найбільше приваблює наших туристів у обох варіантах?

Серед усіх міст країни Мілан особливо виділяється. Як у самому місті, так і на околицях зосереджено кілька великих центрів, ринків та дизайнерських аутлетів. Якщо ви шукаєте нові колекції та ексклюзивні пропозиції, то Мілан – те, що вам потрібне. Мінуси міста - це відсутність моря і велике скупчення людей у ​​періоди знижок, та й інші періоди теж.

Шопінг-тури в Ріміні - найбільш бюджетна і масова пропозиція, оскільки орієнтована, в основному на туристів, що поєднують поїздку в аутлети з відпочинком на морі. Втім, це не означає, що брендові речі тут відсутні: все, знову ж таки, залежить від вашого бажання та можливостей – бутики тут є.

Венеція — це новий напрямок для шопінгу тих, хто вже більш-менш знайомий з Італією і розуміє, що Мілан — це дуже багатолюдно, а Ріміні — не дає бажаного вибору і програє як відпочинок. У невеликих містах поруч із Венецією розташувалися монобрендові бутіки, в яких воліють одягатися самі італійці. Як ви розумієте - це найвишуканіший і найцікавіший варіант. Поруч розташовані люксові курорти (Лідо-ді-Езоло, Каорле, Бібіоне), озеро Гарда, Венеція та в регіон Венето, який вражає своєю красою, якщо заглибиться у його горбисті простори.

Підводячи підсумок. Відгуки свідчать: шопінг-тур до Італії – не лише чудова можливість створити свій неповторний імідж, а й суттєво заощадити порівняно з нашими цінами. Якщо ви хочете одягнутись так, щоб вас проводжали поглядами, забудьте про мінуси такої поїздки – тим більше, що всі вони дуже легко виправляються.

Відповідні тури в Італію

Читайте статті про подорожі в італію: цікаві місця, поради, та багато іншого.

Більше з цієї категорії

Читайте також інші статті з категорії Особливості

Отримуйте ексклюзивні ціни