ОсобливостіЩо подивитися в Італії?

Що подивитись? Куди саме поїхати? Це питання хвилює тих, хто їде до Італії вперше.

Автор: Оленка С.

2 хвилини читання

Початківцям слід звернути увагу на Ріміні - це те місце, де поняття відпочинок включає в себе пляж, огляд визначних пам'яток і творів мистецтва, і нічні розважальні заходи.

Мілано Маріттіма - містечко, побудоване на Адріатиці, де прямо біля води ростуть сосни і, взагалі, вся територія курорту потопає в зелені, а готелі розташовані безпосередньо біля води.

У Річчоні зазвичай їдуть, хто відпочиває з дітьми, т.к. море тут нагадує величезний басейн та є абсолютно безпечним. Пляжі, протяжністю 7 км, обладнані всім необхідним для відпочинку.

Любителям екзотичної флори та фауни, підводного плавання та давньої історії однозначно сподобається острів Сардинія, який ще називають островом 100 ароматів та 100 кольорів. Білий пісок, ласкаве та криштально чисте море, унікальні тварини та квіти небувалої краси, гори, рівнини, виноградники та оливкові плантації, рибальські селища, руїни міст, церкви, фортеці, храми та собори – все це та багато іншого ви зможете побачити на цьому острові – перлині Італії. Туди вже досить довгий час залишаються популярними тури.

Італію, відпочинок на морі в якій вважається престижним, щороку відвідує безліч туристів. Не менш популярним серед них залишається острів Сицилія. Він не залишить байдужим нікого. Там багато курортних селищ, у кожному з яких є своя особливість та особливість. Але спільне у них одне – краса та мальовничість. Завітавши до Сицилії, неможливо не побувати в бухтах і затоках, де досі збереглася незаймана, первоздана природа. Не кажучи вже про пляжі, з яких можна милуватися скелями різних форм. Ну, і, звичайно ж, не оминайте своєю увагою гори, оливкові гаї, фруктові сади, вулкан Етна.

Для любителів повеселитися тут знайдеться безліч кафе, ресторанів, бутіків та розважальних центрів. А про огляд визначних пам'яток і згадувати не варто, бо не відвідати їх буде просто злочин з вашого боку.

Бажаючим поправити здоров'я і любителям процедур, що омолоджують, завжди раді в бальнеолікарнях і на термальних джерелах, які є практично у всіх курортних містечках.

 

Відповідні тури в Італію

Читайте статті про подорожі в італію: цікаві місця, поради, та багато іншого.

Більше з цієї категорії

Читайте також інші статті з категорії Особливості

Отримуйте ексклюзивні ціни